If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Здравейте,
нов съм в този форум, но виждам, че тук е мястото за компетенни съвети
От известно време размишлявам над покупката на Ланча Либра, бензин, лимузина, но засега не мога да намеря подходяща и в момента вече се насочвам към Алфа 166, бензин, която по принцип и повече ми допада.
Тук видях, че се продават няколко и ще ми е интерестно, какво е положението в момента, продадени ли са или не.
Също така доколкото направих проучване има 3 модела на 166-цата
Progression, Distinctive и Classica - каква е разликата между тях ???? предполагам в оборудването.
Благодаря предварително за съветите
Алфа 166, 2.0 ТС 2001год.
Историята започва с това че Хенри Форд свалял шапката си когато виждал да минава Alfa Romeo
- ако искаш бензинова 166 мисля Злия има в момента такава- може да му се обадиш.
благодаря за инфото
аз също го видях това и затова и направих питане какъв е статуса в момента, пък може и да се спазариме
ако не пише тези дни ще звънна на този телефон, който е оставил.
Надявам се да се включа скоро в групата на собствениците на Алфа
Историята започва с това че Хенри Форд свалял шапката си когато виждал да минава Alfa Romeo
Имам въпрос към специалистите във форума.
твърдо ще взимам 166-ца и по принцип бях решил за 2.0 бензин, ама днес ми пуснаха една оферта за 2.4 дизела.
ако може да ми кажете какви са плюсовете и минусите при покупката на двата и при подръжката, тъй като досега дизел никога не съм си купувал, само бензини съм карал
П.С. Днес в мобиле.бг видях че се продава една уникална Алфа 166 2.5 бензин със софийски номера, дали не е на някой от тук пишещите
Тази 2.5 наистина е много добра само дето незнам тоя как се е преборил с акциза......
Иначе гледам в аутоскаут24 разни 3.0 за по 4-5000 евро ма пустия акциз е много голям за 225 коня.
аз ходих да я гледам и наистина доста е добра, а пича просто е бил мераклия и си е внесъл такава
иначе акциза верно си е солен
Още мисля над нея, над 2 които са 2.0 бензин и сега чакам да докарат една 2.4 дизел, та ще преценя и купувам, защото 166-цата си е кола и половина.
Абе до колкото съм чувал 2.0 не си заслужава щото харчи и не върви толкова, а вероятно разликата в разхода с 2.5 е незначителна. Ако искаш кеф 2.5, а ако искаш икономия 2.4 жтд и по-малък кеф.
Тази 2.5 наистина е много добра само дето незнам тоя как се е преборил с акциза......
Иначе гледам в аутоскаут24 разни 3.0 за по 4-5000 евро ма пустия акциз е много голям за 225 коня.
аз ходих да я гледам и наистина доста е добра, а пича просто е бил мераклия и си е внесъл такава
иначе акциза верно си е солен
Още мисля над нея, над 2 които са 2.0 бензин и сега чакам да докарат една 2.4 дизел, та ще преценя и купувам, защото 166-цата си е кола и половина.
Абе до колкото съм чувал 2.0 не си заслужава щото харчи и не върви толкова, а вероятно разликата в разхода с 2.5 е незначителна. Ако искаш кеф 2.5, а ако искаш икономия 2.4 жтд и по-малък кеф.
аз по принцип винаги съм карал бензики като лични автомобили и затова се чудя за дизела, защото не съм сигурен дали ще уцеля добър такъв, иначе човек ако си взима такава кола като 166-цата трябва да е наясно, че това е класа и не може да минеш метър като все едно да караш Рено Клио например
Мен разхода не ме притеснява. Това което повече ме притеснява е, че за разлика от 2.0-ката бензин и 2.4 дизела, 2.5-цата е доста по-рядко срещано явление и не знам как ще стои въпроса с подръжката й, тъй като на кола на старо рано или късно все се налага нещо да се смени или поправи. Аз честно казано досега освен тази съм виждал най-много още 1 с такава кубатура.
Comment